A Lamantin Klub februári műsora: Urbán Orsi Group

2018. február 23. (péntek) 20:00
Helyszín: Weöres Sándor Színház  – Krúdy Klub & Étterem

Urbán Orsi hazánk egyik kiemelkedő jazz-énekesnője, rendszeresen koncertező muzsikus, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazzének tanára és az RTL Klub tehetségkutató műsorainak felkészítő tanára. Mély tónusú, karakteres hangja különleges színt ad a zenének, így rengeteg produkcióba hívják (Jazzsteps, Avocaldo, Coolactive, Enjoy). Olyan híres művészek és zenekarok lemezein hallhatjuk, mint a Budapest Jazz Orchestra, Gerendás Péter vagy a Benkó Dixieland Band, s emellett saját lemezt is készített Mindig játék címmel, mely Fonogram-díj jelölést is kapott. A Budapest Jazz Orchestra gyakran hívja szólistának.

Schreck Ferenc eMeRTon-díjas harsonaművész, a Budapest Jazz Orchestra alapító tagja. 2003-ig játszott a legendás Stúdió 11 zenekarban, és részt vett több számos nemzetközi big band produkcióban is.

Révész Richárd az ország elsőszámú latin-jazz zongoristája. Saját trióján kívül tagja volt a Ricardo Salsa Club-nak, a Fiestá-nak, és sorolhatnánk  a híresebbnél-híresebb jazz és pop produkciókat, melyekben zongorázott.

Hárs Viktor Atrisjus-díjas művész, a Budapest Jazz Orchestra tagja, a Kőbányai Zenei Stúdió tanára, az egyik legfoglalkoztatottabb bőgős, basszusgitáros Magyarországon. Számtalan magyar híresség mellett olyan világsztárokkal játszott együtt, mint Ernie Wilkins, Tony Scott, Ed Thigpen, Fred Hersch, Al Jarreau, Al Di Meola, Trilok Gurtu és Johnny Griffin.

Jegyár: 1000 Ft

A koncert támogatója: Magyar Jazz Szövetség, NKA